Borger

Brættet fik en flot gave

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Det er den forrige borgmester Asii Chemnitz Narup der giver gave torsdag den 27. august, som illustrerer sammenhæng mellem det gamle og det moderne liv.

Den forrige borgmester i Kommuneqarfik Sermersooq, Asii Chemnitz Narup,  takkede for den store opbakning, hun fik under sin periode som borgmester ved at give en gave til Brættet, som blev genåbnet på nationaldagen 21. juli efter en større renovering.

”Jeg har allerede i vinters besluttet, at jeg vil lave et arrangement hvor jeg kan takke for den store opbakning fra borgerne da jeg var borgmester.” Sagde Asii Chemnitz Narup, og fortsatte; “I har ikke holdt jer tilbage med at give jeres mening til kende, ros, taknemlighed, forslag og ikke mindst kritik, og alle meningerne har tilsammen givet mig styrke for at arbejde for alle borgerne i Kommuneqarfik Sermersooq.” 

 

Gaven var et fotografi

Da Asii Cemnitz Narup bestemte sig for, at hun vil give en gave til borgerne som tak, har hun i samarbejde med kommunen, valgt at gaven skal være i Brættet.
”Det flotte fotografi af, Angu Motzfeldt, passer rigtig meget med at den hænger på Brættets facade. Billedet viser nemlig, at det gamle liv og det moderne liv hænger sammen.” Sagde Asii Chemnitz Narup.

Afsløringen skete med deltagelse fra borgmesteren, kommunalbestyrelsesmedlemmer, lokaludvalgets formand og med Brættets Udvalgsformand.

”Tak, Asii”

Den nuværende borgmester i Kommuneqarfik Sermersooq, Charlotte Ludvigsen, var blandt gæsterne. Borgmesteren sagde blandt andet i sin tale.

”Jeg vil også sige tak til Asii, også på borgernes vegne for hendes store arbejde for kommunen. Du (Asii) har haft en god indflydelse på kommunens udvikling. Vi ved, at Asii har altid været en god leder og har været god til at vise veje for andre, som vi alle samlet følger.” Sagde Charlotte Ludvigsen.

Efter talerne fra Asii Chemnitz Narup og borgmester Charlotte Ludvigsen var der trommedans af Leif Immanuelsen. Juaaka Lyberth optrådte med en sang. Efter Juaaka Lyberths optræden var der fællessang af sangen ”Ukiap seqerna pukkilisoq”, efter en ældre kvinde ønskede at alle der kan synge med, synger med for at sige tak til den forhenværende borgmester.

Der var ca. 150 gæster under arrangementet.