Borger

Sommerferieaktiviteter: Tag på opdagelse i Nuuks gader med telefonen og i fjeldene med guide

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Sommerferien er ankommet, og derfor er der masser af fritid. Så hvad skal du lave? Kommuneqarfik Sermersooq har masser af arrangementer for en hver smag på programmet. Denne artikel er til dig, der holder af at være udenfor.

Du behøver ikke at sidde hjemme og kede dig i løbet af sommeren, for der er masser af ting at lave udenfor. Hvis du vil udforske Nuuks gader og stræder, er Nuuk Challenge lige noget for dig. Her skal du kun være 2bevæbnet” med en mobiltelefon, og du kan begive dig ud i bybilledet både alene og sammen med familie og venner.

Vil du væk fra de larmende biler, er der bestemt også mulighed for det. Der er nemlig flere guide udflugter på programmet, så skynd dig at melde dig til.

Nedefor kan du se tidspunkter og steder til de forskellige arrangementer. Tilmelding foregår her, hvor du også kan finde mere information om de enkelte aktiviteter. Du må selvfølgelig gerne melde dig til flere arrangementer.

Nuuk Challenge Uge 28 – kom på missioner med mobilen
Dato:
  uge 28

Sted: I hele Nuuk

Nuuk Challenge Uge 30 – kom på missioner med mobilen
Dato:
  Uge 30

Sted: I hele Nuuk


Oplev naturen – udflugter med undervisning

Dato: 30 juni – 9. juli

Sted: Forskellige mødesteder