Borger

Sommerferieaktiviteter: Lær at lave smuk lyd på klaveret eller ved mixerpulten

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Sommerferien er ankommet, og derfor er der masser af fritid. Så hvad skal du lave? Kommuneqarfik Sermersooq har masser af arrangementer for en hver smag på programmet. Denne artikel er til dig, der interesseret i sang, klaver og lydteknik.

Hvis du er optaget af lyd, toner og musik, så er der nok at tage sig til for dig denne sommer, hvis du vil gøre brug af kommunens arrangementer. Du kan lære at spille klaver, når Jensia Højgaard Dam lærer fra sig.

Du kan også lære det tekniske bag god lyd ved mikrofonteknik, lydværktøjer, indspilning, mixning og mastering, når Jenseeraq Olsen underviser i lydteknik.

Nedefor kan du se tidspunkter og steder til de forskellige arrangementer. Tilmelding foregår her, hvor du også kan finde mere information om de enkelte aktiviteter. Du må selvfølgelig gerne melde dig til flere arrangementer.

Klaverundervisning

Dato: Uge 28-29-30 datoerne vil blive fastlagt når tilmeldingen er foretaget. 

Sted: Musikskolen

Lydteknik

Dato:   13-17 juli

Sted: Musikskolen