Borger

Paamiut og Tasiilaq tager imod direktionen

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Den 22-23 juli er kommunale medarbejdere i Paamiut og Tasiilaq værter for direktionen, der kommer på besøg for at møde kollegaerne ansigt til ansigt, i stedet for via telefon og mail, som er nødvendige for kommunikationen til daglig.

Mens det meste af direktionen er i Paamiut, er der også en medarbejder i Tasiilaq med samme formål – at møde kollegaerne ansigt til ansigt. Det skal hjælpe til at give et klart og ikke mindst opdateret helhedsindtryk af tingenes tilstand og høre, hvad medarbejdere mener, der kan gøres for imødegå lokale udfordringer fremadrettet.

”Hele direktionen er taget til Paamiut, fordi det giver os mulighed for at tage hurtige og samlede beslutninger omkring de udfordringer, som vores medarbejdere i byen møder”, siger kommunaldirektør, Lars Møller-Sørensen. 

I Paamiut er der blandt andet planlagt besøg på brandstationen, modtagerstationen og hos vejfolkene. Dertil kommer institutionerne som Atuarfik Tuiisaq, Børnehaven Miki, Vuggestue Meeraq, Klubben Kalaaleq samt Alderdomshjemmet og Familiecentret.

Inden turen går retur til Nuuk, bliver der også aflagt besøg hos Timersortarfik Paamiut og det lokale museum.