Borger

Energiske unge gør Tasiilaq endnu flottere

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

For anden gang på mindre end en måned kan Tasiilaqs borgere se, hvordan byen bliver flottere og renere. Det kan de takke unge, lokale ildsjæle for.

Unge mennesker med masser af smil og overskud har endnu engang sørget for, at mængende af affald i Tasiilaq bliver mindre, og at glæden ved at bevæge sig rundt i byen bliver større.

De unge fra Ungdomskulturhuset Idglo tog igen styringen af en stor fælles oprydningsindsats, hvor over 100 frivillige delte sig op i syv grupper med ansvar for hver sit område.

Ved sidste oprydningsdag hjalp Materielgården med at køre affaldet væk, og kontorbetjente sørgede for, at det arbejdende folk hverken løb tør for vand eller affaldssække. Og da samarbejdet fungerede rigtig godt, blev det selvfølgelig gentaget denne gang.

Ligesom sidst, blev der trukket lod om præmier til nogle af de heldige frivillige, og blandt disse var der soveposer, telte og rygsække.

Smilene har for længst bredt sig, og fra Lokaludvalget skal der lyde en stor tak til de frivillige, der endnu engang har gjort Tasiilaq til en flottere by. Tusind tak!