Services

Borgmesteren besøger Arsuk d. 28-30. juli

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Borgmester Charlotte Ludvigsen runder juli måned af med at besøge Arsuk. Her skal hun, sammen med nogle embedsfolk fra Kommuneqarfik Sermersooq, besøge bygdens institutioner samt fiskere, og så inviterer hun alle indbyggere til borgermøde.

Fra d. 28-30. juli er borgmester Charlotte Ludvigsen på besøg i Arsuk. Den officielle del af programmet starter fra d. 29 om morgenen, hvor hun vil besøge bygdens fiskere, skolen, daginstitutionen samt at tage en tur rundt til kommunens bygninger. Den sidste del af dagsprogrammet består af et møde med bygdebestyrelsen.

Om aftenen byder borgmesteren velkommen til borgermøde kl. 19.00, hvor alle er velkomne til at komme forbi til kaffe, kage og ikke mindst samtale.

”Jeg glæder mig enormt meget til at komme til Arsuk og møde borgerne. Det er altafgørende at høre de lokales syn på tingenes tilstand, for at få inspiration til, hvordan vi kan skabe den bedst mulige fremtid sammen. Derfor håber jeg at se mange til borgermødet,” siger Charlotte Ludvigsen.

Desuden vil kommunens folk bruge noget af til under borgermødet til at orientere om, hvad status er hos Forvaltningen for Anlæg og Miljø og Erhverv.

Om formiddagen d. 30. juli har borgmesteren sat tid af til samtaler med borgerne, inden delegationen tager af sted igen.