Borger

10. klassernes sidste skoledag bliver anderledes

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Når eleverne i 10. klasse dimitterer over de næste par dage, bliver det noget anderledes end normalt, lige som skoleåret har været det. Her kan du læse, hvordan kommunens skoler griber dagen an.

Et anderledes skoleår får en anderledes slutning, når 10. klasseeleverne i Kommuneqarfik Sermersooq afslutter deres skolegang.

På Ukaliusaq skolen har ledelsen været rundt i klasserne, og der er forståelse for, at den nuværende situation kræver, at større forsamlinger undgås. Den 18. juni er der morgenmad og klassevis samling i klassen, hvor de har samvær med deres lærer.

Den 19. juni er der dimission, hvor der for hver klasse afholdes et dimissionsarrangement. Hver elev højest må have tre pårørende med til dimissionen.

I Nuussuaq er der sidste skoledag d.18. juni med forskellige arrangementer i forhold til forholdsreglerne.

Den 19. juni, når der er dimission, har man fordelt eleverne i 3 hold. Samtidig er der indført begrænsninger på antal gæster, så hver elev højest må have tre pårørende med. 

I Kangilinnguit er der sidste skoledag d. 18. juni, som bliver afholdt efter forholdsreglerne.

Den 19. juni er der dimission, hvor der for hver klasse afholdes forskellige dimissionsarrangementer.

ASK har to klasser, som hver deler sig op i to hold. Dimission afholdes den 19. juni, hvor hver elev må have tre gæster med.

AHL har sidste skoledag d. 18. juni med morgenmadsarrangement samt andre arrangement for ældstetrinnet på fodboldbanen.

Den 19. juni afholdes der dimission i Minihallen med det tilladte antal gæster, for at undgå at forsamlingerne kommer over det tilladte antal.

I Tasiilaq har eleverne haft sidste skoledag 12. juni, og dimissionen kommer til at blive fordelt på d. 16. og 17. juni for at undgå for store forsamlinger.

I Paamiut klarer man både sidste skoledag og dimission d. 16. juni, hvor der vil være et arrangement med underholdning.