Borger

Royal Run: 2020 aflyst og dato fastlagt i 2021

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

På baggrund af corona-situationen aflyses Royal Run 2020. Samtidig er datoen for Royal Run 2021 planlagt til 2. pinsedag, 24. maj, og d. 17. maj i Grønland.

På grund af covid-19 blev dette års Royal Run i første omgang udsat til efter sommer, men nu har en enig styregruppe besluttet at aflyse Royal Run 2020.

– Vores vigtigste opgave er at sikre alle deltageres sikkerhed og sundhed, og vi mener ikke, at det er realistisk og forsvarligt at samle så mange mennesker til Royal Run efter sommer. Det er ærgerligt, for vi er mange, der havde håbet på og glædet os til, at det kunne være muligt at mødes til en stor fællesskabsfest i løbeskoene, siger DIF-direktør Morten Mølholm på vegne af Royal Runs styregruppe.

Det vækker også ærgrelse hos løbsarrangør Kim Godtfredsen, som havde glædet sig til fejre fællesskabet gennem Royal Run.

– Vi er selvfølgelig ærgerlige over, at løbet er blevet aflyst, men det er en konsekvens af tiden, vi lever i. Vi havde glædet os til at fejre fællesskabet og byde gæster fra nær og fjern velkommen. Nu ser vi frem til næste år, hvor vi forhåbentligt kan skyde et fantastisk løb i gang!

Tilmeldinger overføres
Royal Run 2021 bliver afholdt i de samme byer, som var planlagt til 2020-udgaven, og de godt 70.000, der lige nu er tilmeldt Royal Run 2020, vil automatisk blive overført til 2021. Skulle man være forhindret i at deltage i 2021, kan man til få pengene refunderet indtil d. 8 september.

Tilmeldingen til Royal Run 2021 åbner på et senere tidspunkt.

Find mere information på www.royalrun.dk