Borger

Sermeq Puljen forhåndsgodkender projekter

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Grundet de specielle omstændigheder vedrørende Covid-19 har Sermeq Puljen forhåndsgodkendt de kulturelle projekter, der er udset til at modtage økonomisk støtte. Det sker for at undersøge, hvorvidt projekterne kan gennemføres, selvom den nærmeste fremtid er uvis på grund af restriktionerne forbundet med Covid-19.

”Vi vil gøre, hvad vi kan for at fremme kulturen, så det er enormt ærgerligt, at Covid-19 rammer hele samfundet så hårdt. Men vi bliver nødt til at sætte borgernes helbred i første række. Derfor er vi nu ved at se på, hvordan vi kan støtte kulturen, uden at gå på kompromis med folkesundheden”, siger borgmester Charlotte Ludvigsen, som også er formand for Rådet til Kulturfremme.

Rådet til Kulturfremme har modtaget i alt 39 ansøgninger. På et møde er det blevet besluttet at støtte ti projekter med i alt 839.506 kr.

De projekter, der er blevet forhåndsgodkendte, fordeler sig følgende over kunstarter:


Film og videoproduktion: 1
Teater og performance: 2
Kulturarv: 3
Musik og sangproduktion: 2
Andet: 2

Ny ansøgningsrunde d. 1. oktober

Sermeq Puljen modtager ansøgninger to gange om året, og næste ansøgningsfrist er d. 1. oktober. Du kan læse mere om kravene til ansøgningen her