Borger

Facetime skaber glæde blandt ældre

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Hvad gør man, hvis man gerne vil tale med sine pårørende på plejehjemmet, når coronavirus har sat en stopper for besøg? Det har de fundet en smart løsning på i ældreplejen.

Noget så simpelt som en bærbar computer har skabt stor glæde blandt plejehjemsbeboere og pårørende. Da coronavirus i særlig høj grad er farlig for de ældre, er de pårørende blevet bedt om ikke at besøge deres nære på plejehjemmene. Så hvad gør man?

Man får selvfølgelig hjælp af teknologien.

En bærbar computer har nu gjort det muligt for beboerne at se og høre familien – uden at udsætte sig for nogen form for smittefare. Det fåregår ganske simpelt over Facebook og Facetime.

Profiler for afdelingerne

Det er ikke nogen hemmelighed, at en del ældre mennesker ikke altid er helt opdateret med de sociale medier. Det er der heldigvis taget højde for.

De forskellige afdelinger har nemlig oprettet Facebook-profiler, så du skal bare sørge for at blive venner med den afdeling, hvor din pårørende bor. Du kan klikke på de følgende afdelingsnavne, så bliver du sendt direkte hen til den enkelte afdelings Facebook-profil.

Tungiu Ilorleq UI Pillorissaavik UI Ippat UI Tungiu Silarleq UI