Borger

Pisiffik-medarbejder sætter sig selv i anden række for samfundets skyld

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Coronakrisen kræver noget ekstra af os alle. Det kan betyde overarbejde, nye arbejdsopgaver, mens andre bliver nødt til at tilpasse sig situationen og fortsætte deres arbejde. Samfundet er et fællesskab, og derfor er det fællesskabet, der skal træde til og hjælpe, også selvom det betyder at lave noget helt andet, end du plejer. Kommuneqarfik Sermersooq sætter fokus på hverdagens helte, som hver især udgør samfundets bærende søjler i denne svære tid. Der er brug for mange flere som dem. Der er brug for dig.

Ole Olsen er en af de hverdagshelte, som ufortrødent fortsætter sit arbejde med at ekspedere kunder i Pisiffik i Nuuk Center. ”Jeg har absolut intet imod at gå på arbejde”, siger han.

I en tid hvor mange holder sig hjemme for ikke at minimere smittespredning, er der andre, som trodser risikoen og sætter sig selv i anden række, for at holde vigtige funktioner i samfundet i gang. En af dem er K. Ole Olsen.

”Det er vigtigt, at folk stadig har mulighed for at købe diverse fornødenheder for at hverdagen fingerer”, siger K. Ole Olsen, som søger for, at du kan handle i Pisiffik, mens det meste af Nuuk er lukket ned.

”Vi følger myndighedernes anvisninger, og så skal det nok gå, så længe vi gør det” lyder det fra K. Ole Olsen. Han oplever generelt, at kunderne er gode til at holde afstand til hinanden, når de går rundt i butikken og står i kø.

Selvom en del af arbejdet fortsætter som sædvanligt, har han også mærket forandringerne mellem kollegaer. ”Det er slut med krammere og håndtryk”.