Borger

Gratis online-kurser til frivillige

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Hvis du er frivillig eller overvejer at blive det, er der lanceret en nyt og glimrende initiativ, som kan give dig en helt række nye redskaber. Helt gratis.

Coronakrisen er over os, og særligt frivillige har kunnet opleve det som en omvæltning, da menneskelig kontakt er det helt store omdrejningspunkt for deres virke. Det er for en stund sat helt på pause.

Det er der heldigvis nogle kloge hoveder, der har været opmærksomme på, og de har nu lanceret en lang række online-kurser, som alle kan deltage i ganske gratis. Ideen er både at bruge tiden fornuftigt og at komme sikkert ud på den anden side.

Kurserne foregår på dansk, og de spænder bredt og handler eksempelvis om at holde modet oppe, hvad du kan gøre som leder af en forening eller noget helt tredje. Du skal blot gå ind på sammisassat.gl og følge vejledningen for at se, om der er noget, der falder i din interesse.