Services

Coronakrise: Enorm søgning til krisecentret

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

En særdeles alvorlig effekt af Coronakrisen har vist sig i løbet af de seneste par dage. Nuuk Krisecenter for voldsramte kvinder har i de seneste dage været fyldt, hvilket er særdeles usædvanligt på hverdage. Normalt oplever krisecenteret kun så stor søgning i weekenderne.

”Det er bekymrende, at der er sket så stor en vækst i antallet af henvendelser til krisecentret, under en uge efter at borgerne er blevet bedt sig om at holde sig hjemme. Vi frygter at situationen vil udvikle sig yderligere i de kommende uger”, siger direktør i Forvaltning for Børn og Familie, Martha Lund Olsen.

Da krisecentret allerede på nuværende tidspunkt er fyldt, og der ikke er nogen umiddelbar ende på den nuværende situation i sigte, valgte Forvaltning for Børn og Familie i går at udvide kapaciteten, ved at leje ekstra lokaler, på en anden adresse i byen.