Borger

Ny direktør for Børn og Skole

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Det står nu klart, hvem der bliver den nye direktør i Forvaltningen for Børn og Skole.

Kommuneqarfik Sermersooq har ansat Lone Nukaaraq Møller som ny direktør i Forvaltningen for Børn og Skole pr. 1. marts 2020.

Lone Nukaaraq Møller kommer fra en stilling som departementschef i Departement for Uddannelse, Kultur og Kirke og har tidligere været departementschef i Departementet for Sundhed.

Lone Nukaaraq Møller ser frem til sin nye rolle:

– Kommuneqarfik Sermersooq er for mig at se, en kommune i en rivende udvikling. Jeg glæder mig meget til at blive en del af teamet og ser frem til – i samarbejde med mine kommende kollegaer – at samarbejde om at skabe de bedste betingelser for børn og unges læring, udvikling og trivsel, siger Lone Nukaaraq Møller.

Optimismen gengældes af Kommunaldirektør Lars Møller-Sørensen:

– Vi er meget glade for at kunne byde Lone velkommen. Lones erfaring med offentlige ledelse gennem flere ledende stillinger betyder naturligvis, at hun kan tilføre masser af stabilitet, kvalitet og effektivitet i det daglige. Det ser vi frem til at kunne gøre brug af i en kommunal kontekst, siger kommunaldirektør Lars Møller-Sørensen.

Lone Nukaaraq Møller er født i Qasigiannguit, opvokset i Nuuk og har en kandidatgrad inden for biologi og en ph.d. inden for infektionssygdomme i Grønland.