Borger

Ny HR-chef i Kommuneqarfik Sermersooq

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

53-årige John Thorsen starter den 1. marts som HR- og Personaleservicechef i Kommuneqarfik Sermersooq. Den nye HR-chef får blandt andet ansvaret for at løfte og udvikle HR-området og den strategiske organisationsudvikling i Kommuneqarfik Sermersooq.


– Med John Thorsen får vi en erfaren HR-chef med stor personlig gennemslagskraft, som har en bred erfaring fra tidligere stillinger inden for HR, uddannelse og arbejdsmiljø. Jeg glæder mig meget til samarbejdet og forventer en HR chef der skaber dialog og udvikling med driften der dækker ca. 2.300 medarbejdere, siger Marie Fleischer, Vicekommunaldirektør med ansvaret for bl.a. HR i Kommuneqarfik Sermersooq.


John Thorsen glæder sig til at tage fat på opgaverne i sin nye stilling:
– Kommuneqarfik Sermersooq har mange dygtige medarbejdere, som lægger rigtigt meget energi i deres daglige arbejde, og jeg glæder mig til, i samarbejde med min kommende kollegaer, at stå klar med sparring og støtte til ledelsen og medarbejderne samt til arbejdet med organisationsudvikling, siger John Thorsen.


John Thorsen, der er politiuddannet, kommer fra en stilling som HR chef i KNR. Forinden var han afdelingsleder i HR afdelingen i Telepost. På den private front, har John gennem mange år været frivillig inden for sporten, hvor han blandt andet har været formand for Grønlands Boldspilsunion.