Borger

Nyt bo- og behandlingstilbud til spædbørnsfamilier og gravide i Nuuk

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Bo- og behandlingstilbuddet har fokus på at skabe trygge rammer for familien og sætter barnets udvikling og trivsel i centrum

På den første mandag i december åbnede dørene til det nye bo- og behandlingstilbud for gravide og spædbørnsfamilier – Kuserneq. Behandlingsleder Solveig Mølgaard bød de interesserede gæster velkommen og roste sine stolte medarbejdere, der har været med til at opbygge Kuserneq. Sammen med hende stod Direktør for Børn og Familier Martha Lund Olsen og Afdelingsleder for Børn og Familiecenter i Nuuk Kirsten Brandt Davidsen, som begge udtrykte glæde ved, at tilbuddet nu står klar til brug.

På stedet tilbydes et nyt bo- og behandlingskoncept. Her er mulighed for samtaler mellem beboere og behandlere i rolige og behagelige samtalerum. Beboerne kan også mødes til fællessamtaler og socialt samvær i hyggelige fællesrum. Børnene vil også få glæde af et sanserum, hvor de kan boltre sig med legetøj og sanselige indtryk.