Borger

Sermersooq opruster på daginstitutionsområdet

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Forvaltninger for Børn og Skole i Kommuneqarfik Sermersooq har oprettet en ekstra chefstilling.  Titlen bliver fagchef for 0 til 6 års området. Tidligere er skoler og daginstitutioner blevet ledet af sammen afdeling.

”Det er ikke nogen hemmelighed at vi har udfordringer på daginstitutionsområdet. Derfor har vi beslutte at skærpe det ledelsesmæssige fokus på området. Den tidligere struktur, hvor daginstitutioner og skoler lå under sammen chef, betød sat daginstitutionsområdet fik for lidt opmærksomhed”, siger direktør for Forvaltning for Børn og Skole, Helene Broberg Berthelsen.

Den nye fagchef er Naussunguaq Lyberth, der kommer fra en stilling som pædagogisk afdelingsleder i selvstyret. Hun er blandt andet uddannet pædagog, lærer og har en kandidatgrad i pædagogik. Hun har tidlige arbejdet som pædagog i netop Kommuneqarfik Sermersooq.

”Jeg er sikker på at Naussunguaq Lyberth er den rigtige person til jobbet. Hun har en baggrund, der sætter hende i stand til at gå ind i maskinrummet med det samme og skabe den forandring vi har brug for”, siger Helene Broberg Bertelsen.