Borger

Ny svømmehalinspektør vil lave flere events

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Medlemmerne i ansættelsesudvalget var helt enige, da der skulle findes en ny svømmehalinspektør som afløser for Bruno Heilmann

Fra den første december bliver det 30-årige Daniel Kâjangmat Lyberth, der kommer til at varetage jobbet som ny svømmehalinspektør i Svømmehallen MALIK.

Og det er en mand med en bred vifte af kompetencer, som udvalget har peget på. Med sig i bagagen har Daniel særdeles værdifuld erfaring som fritidskonsulent i Sundhed og Fritid i Nuuk. Desuden er han uddannet politibetjent, og så har han studeret Innovative Sport Management.

En leder der lytter

Daniel har tidligere haft en lederstilling i Tasiilaq, og han har en klar ledelsesfilosofi.

”Jeg går meget op i at lytte til de ansatte, for jeg er overvist om, at medarbejderne bliver gladere for deres arbejde, når der bliver lyttet. Og tilfredse medarbejder yder bare bedst” siger Daniel.

Han understreger samtidig, at han i lige så høj grad vil være opmærksom på, hvad brugerne har af ris og ros.

Brugbare erfaringer tages med

Selvom der umiddelbart er langt fra patruljevognen til svømmebassinet, mener Daniel, at tiden i politiet har været meget udbytterig og fortsat kan bruges.

”Hos politiet lærte jeg meget, og mest af alt blev jeg god til at arbejde med mennesker. Både borgerne og kollegaerne” siger han.

På længere sigt vil han hente inspiration fra sit gennemførte kursus i Innovative Sport Management, til at arrangere flere og nye typer events. Derfor bør du holde et vågent øje med Svømmehallen MALIK.