Borger

Fitnessrum er et godt alternativ til fodbold

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Siden hallen i Qeqertarsuatsiaat blev udvidet med et øvelokale og et fitnessrum, har en gruppe af unge brugt det flittigt.

Malik, Aqqaluk, Hanseeraq og Najannguaq, som er mellem 16 og 21 år, er blandt de unge i Qeqertarsuatsiaat, som har taget godt imod fitnessrummet efter dets åbning sidste år.

”Vi bruger det mellem en og to gange om ugen, og det har vi gjort, lige siden det blev færdigt” lyder det fra de unge, som håber at rummet snart også får et spejl og en boksepude.

Kroppen kommer på arbejde

Gruppen er et fint eksempel på driftige unge mennesker, der griber de muligheder, der er foran dem. Og her har fitnessrummet været et rigtigt godt tiltag.

”Før i tiden kunne vi kun holde os i form ved at spille fodbold, men nu har vi også fitnessrummet, hvor man kan træne mange forskellige muskler. Det har været en forandring til det bedre” siger de.

Derfor er der udsigt til, at der bliver cyklet, løbet og bænket på livet løs, mens fodboldbanen ligger under en dyne af sne. Og måske skal boksehandskerne findes frem på et tidspunkt i fremtiden.