Borger

25 års jubilæum for Piorsaavik leder i Paamiut

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Piorsaavik-lederen i Paamiut, Kornelia Poulsen, fik i anledning af sit 25 års jubilæum inden for det offentlige overrakt både diplom og gave.

Kornelia Poulsens familie og venner og kolleger samledes den 25.10.2019 i Piorsaavik Paamiut for at hædre hende. Kornelia har været kommunalt ansat siden 1994, hvor hun startede ved vuggestuen. Nu er hun leder i Piorsaavik.

”Det var en dejlig dag og en særlig følelse. Jeg kom til at tænke på den første dag jeg begyndte at arbejde i vuggestuen i 1994, og alt det gode jeg har oplevet siden. Man tænker at årene er gået hurtigt”, fortæller Kornelia Poulsen.

Kommuneqarfik Sermersooq siger stort tillykke til Kornelia og hendes familie, og takker Kornelia for hendes indsats.