Borger

Ny skiltning viser vejen til musikskolen

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Gennem de seneste år har Sermersooq Musikskole tilbudt musikundervisning til kommunen borgere. Der nu blevet opsat skilte på facader og vinduer i de bygninger, hvor musikskolen har til huse. Musikskolen er såledeles blevet mere synligt i bybilledet rundt omkring i Kommuneqarfik Sermersooq, og eleverne kan nemmere finde vej til undervisning.

Sermersooq Musikskole er et fritidstilbud til alle kommunens borgere op til 21 år, og den er også ansvarlig for ungdomskoret Qupanavaat og Nuuk Byorkester, som er tilbud for voksne. Musikskolen tilbyder undervisning i musikproduktion, kor, sammenspil og i flere forskellige instrumenter, såsom guitar, ukulele, trompet, cello med flere.

Undervisningen foregår både som solo- og holdundervisning, og eleverne tilbydes at spille i bands og orkestre, efterhånden som de har spillet på deres instrument i noget tid.

Musikskolen har fokus på hele Kommuneqarfik Sermersooq med afdelinger i Kulusuk, Tasiilaq og Paamiut. Alle er velkomne i musikskolen og undervisningen er gratis.