Borger

Koncert på dybt vand

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Lyset var dæmpet, og badegæsterne dansede i bassinerne, da der torsdag aften blevet spillet live musik i Svømmehallen Malik. ’Koncert på dybt vand’ var en del af Nuuk Nordisk Festival, som i den forløbne uge fandt sted i Nuuk, og havde samlet kunstnere fra hele Norden.

Godt 100 badegæster var mødt op for at høre elektronisk musik live i svømmehallen. Blandt dem var både folk, som normalt gæster svømmehallen, men der var også nye ansigter, som var mødt op for at høre de elektroniske kunstnere HULDA, Jensia, Noosfære og Fiona give koncert.

Det var en oplevelse for både krop og sjæl. Nogle gæster svømmede rundt og slappede af til musikken, og nogle lavede bassinerne om til dansegulve, mens andre nød musikken på det tørre fra basinkanten.