Borger

Foodlab er åbnet

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Åbningsceremonien for Kommuneqarfik Sermersooqs nye center for madkultur markerede starten på en række madeventyr for både erhvervsdrivende og private

Til arrangementet var både borgmester Charlotte Ludvigsen, medlemmer af både kommunalbestyrelsen og lokaludvalget, samt aktører og interessenter der allerede nu er involveret i Foodlab.

”Vores madkultur er en stor del af vores identitet, og det er vigtigt at vi politikere støtter op omkring innovation og iværksætteri, også indenfor madkulturen,” sagde borgmester Charlotte Ludvigsen i sin tale til arrangementet.

Via et bredt udvalg af køkkenfaciliteter kan Foodlab sænke driftsomkostningerne for små virksomheder, og gøre det mere rentabelt for små iværksættere at igangsætte produktion af nicheprodukter til hjemmemarkedet og turistindustrien.

Foodlab er både for de helt små eksperimenterende nybegyndere, men også for etablerede virksomheder, med et mål om at få flere til eksperimenterer med grønlandske råvarer, og med tiden skabe in­novation og iværksætteri.

Læs mere om Foodlab på hjemmesiden www.foodlab.gl