Borger

Ældrerådet inviterede til borgermøde

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Forsamlingshuset i Nuuk dannede ramme om et velbesøgt borgermøde, hvor borgere i Kommuneqarfik Sermersooq kunne møde deres ældreråd og få indsigt i dets arbejde

Ældrerådet arbejder til fordel for alle ældre i Kommuneqarfik Sermersooq, og har blandt andet til formål at sikre, at ældre borgere har en stemme i det kommunale regi, lige meget om de bor i Ittoqqortoormiit, Tasiilaq, Paamiut, Nuuk eller en af de tilhørende bygder.

Til borgermødet den 19. september 2019 kunne interesserede borgere møde alle medlemmerne af Ældrerådet, og høre nærmere om deres arbejde og formål. Blandt de spørgsmål der blev besvaret, var der blandt andet fokus på hvad Ældrerådet er, hvad tankerne og formålet var ved at etablere det, hvad status er på ældrepolitikken i Kommuneqarfik Sermersooq, samt status på arbejdet i Ældrerådet for perioden 2017-2021.

Ældrerådet har fokus på at servicere alle ældre i Kommuneqarfik Sermersooq, også dem uden for Nuuk – selvom det var i Nuuk der blev holdt borgermøde.

Omkring 120 spørgelystne mennesker var mødt op til arrangementet, og fik deres nysgerrighed stillet, ved svar fra blandt andet næstformanden for Udvalg for Velfærd og Arbejdsmarked, Lone Rosengreen Pedersen, og hele Ældrerådet samt dets formand, Laannguaq Lynge.