Borger

Symfoniorkester og sang: Flot afslutning på Aalborgdage

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Over 500 mennesker overværede dette års Aalborgdages sidste arrangement, som var en fælleskoncert med Aalborg Symfoniorkester og en række lokale kunstnere, som Nina Kreutzmann Jørgensen, Josef Lund Josefsen og Arnannguaq Gerstrøm.

”Det var en storslået afslutning på et virkeligt udbytterigt arrangement. I løbet af ugen har vi diskuteret en lang række emner som nu skal tilføjes til vores samarbejdsaftale”, siger Fungerende borgmester Uju Petersen.

Blandt de emner der er enighed om at samarbejde om, er et fælles testcenter for grøn teknologi, by planlægning og rekruttering.

”Vores samarbejde med Aalborg er noget helt specielt. Aalborg Kommune har tidlige hjulpet os med udlån af medarbejdere til det sociale område og med rådgivning om byudvikling og der bliver ved med at dukke nye områder op, hvor vi kan have gavn af hinanden”, siger Uju Petersen

Aalborgdage i Nuuk finder sted hvert 4. år Næste gang er i 2023.  Allerede om to år skal de to venskabskommuner mødes igen til grønlandske dage i Aalborg i 2021.