Borger

Sermersooq Affaldscenter holder snart online auktion

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Som noget nyt vil Kommuneqarfik Sermersooq affaldscenter snart afholde deres første online auktion på facebooksiden. Her vil virksomheder og private kunne byde på nye og genbrugsegnede materieler og genstande som kunne have interesse.

På siden kan man også se nyheder fra Affaldscenteret, de vil informerer om nye tiltag og giver informationer om ændringer ved afhentning af dagrenovation. Det er også her du finder oplysninger om kommende storskraldskampagner som vi afholder 2 gange om året – forår og efterår.

Vi anbefaler at du trykker Like og Følger på deres side så du er helt sikker på at være opdateret på nyheder om auktioner, nye tiltag, driftsinformationer og kampagner.