Borger

Borgere fulgte GM finale på storskærm

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Fodboldfans kunne følge finalekampene direkte på storskærm på Amisut i Nuuk, da Grønlandsmesterskaberne i fodbold, blev afgjort søndag.

Kommuneqarfik Sermersooq stillede storskærmen op på Amisut, så Nuuks borgere kunne heppe på deres favorit hold i finalen til Grønlandsmesterskaberne i fodbold, som blev transmitteret direkte på storskæm fra Sisimiut.

N-48 fra Ilulissat slog deres genboer G-44 fra Qeqertarsuaq i fra Diskobugten, og sikrede sig titlen som grønlandske mestre i fodbold til glæde for herboende N-48 fans i holdets spillertrøjer.

”Folk heppede og der var høj stemning under finalekampen,” fortæller Jula Maegaard-Hoffmann, projektleder i Kommuneqarfik Sermersooqs kulturafdeling, og hun fortsætter ”Arrangementet var en succes, og vi er glade for, at borgene tog godt imod det, da vi i Kommuneqarfik Sermersooq, gerne vil lave flere lignede udendørsarrangementer.”

Den 7. september inviterer Kommuneqarfik Sermersooqs til sit næste udendørs arrangement, som er en familiekoncert og filmfremvisning på Arsiffik (pladsen mellem blokkene og Playground).