Borger

Aalborgdage i Nuuk 2019

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Kom gratis til koncert med Aalborg Symfoniorkester, Josef Lund Josefsen, Nina Kreutzman Jørgensen og Arnannguaq Gerstrøm

I forbindelse med fejringen af venskabsbysamarbejdet mellem Aalborg og Nuuk kulminerer Aalborg-dagene med en storstilet koncert med Aalborg Symfoniorkester, Josef Lund Josefsen, Nina Kreutzman Jørgensen og Arnannguaq Gerstrøm lørdag d. 17 august.

Til koncerten vil der blandt andet være premiere på et helt nyt værk komponeret af Arnannguaq Gerstrøm specielt til lejligheden.

Så kom med og fejr det gode venskabsbysamarbejde med en aften i musikkens tegn. Der er max. 2 billetter pr person og det er først til mølle, så skynd dig ned i Katuaqs reception og få din billet før de er væk.

PDF

Facebook