Borger

Nu kan du hente din licens på rensdyr- moskusokse

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Borgerservice i Kommuneqarfik Sermersooq, står klar til at udlevere dette års rensdyrlicenser til fritidsjægere.

I år er der flere gode nyheder både til fritidsjægere og erhvervsjægere.

”Normalt skal man have betalt sit jagtbevis inden den 1. maj for at få licenser, men i år gælder den regel ikke. Alle der har betalt deres jagtbevis kan derfor få licens.”, fortæller borgerservice leder Laila Egede Ignatiussen.

Jagtsæsonen er også blevet forlænget med en måned og slutter nu den 30.oktober, mod den 30. september sidste år. Samtidig er den begrænsning på fem dyr per jæger der i de seneste to år har været i de to Nuuk-områder blevet ophævet.

Jagtområder 2-7 er også åben for alle både fritidsjægere og erhvervsjægere.