Borger

Borgmesteren mødte de unge i Tasiilaq

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

I disse dage er borgmester i Kommuneqarfik Sermersooq, Charlotte Ludvigsen i Tasiilaq hvor hun blandt andet mødtes med de unge til en hygge aften.

Nogle få unge dukkede op til arrangementet i ungdomskulturhuset, hvor der var frugt, saft, boller, kaffe og the.

”Jeg blev fornyligt valgt som borgmester, da den tidligere borgmester Asii Chemnitz Narup valgte at trække sig fra posten. Et af mine store ønsker som borgmester er, at mødes med de unge. Med tanke om min egen barndom, hvor alkohol var en stor del af min opvækst, vil jeg gerne mødes med de unge og fortælle om hvad man kan gøre for at bryde det negative mønster. Jeg vil også gerne vise, at hvis man har nogle drømme, så kan man sagtens udleve sine drømme. Jeg er selv mønsterbryder og jeg vil gerne fortælle jer lidt om min barndom og ungdom”, sagde Charlotte Ludvigsen.

”Jeg har oplevet meget modgang i mit liv, men oplevelserne har også givet mig styrke. Vi har flere valg i livet og vi kan selv vælge om vores oplevelser skal styrke os eller om vi skal gå i den sociale negative arv. I skal tro på jeres selv og i skal elske jer selv”, sagde hun til de unge.

Selvom det var få der dukkede op til arrangementet, var mødet præget af en god stemning og der blev også lidt tid til at lege nogle selskabslege med de unge.