Borger

Inge Olsvig Brandt ny formand for Velfærd og Arbejdsmarked

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Kommuneqarfik Sermersooqs Udvalg for Velfærd og Arbejdsmarked har fået ny formand. Det er Inge Olsvig Brandt (IA), der tager over fra Charlotte Ludvigsen, der er blevet borgmester i Kommuneqarfik Sermersooq.

Inge Olsvig Brandt(IA), der til daglig er sekretariatsleder i Grønlands Ligestillingsråd, har været medlem af udvalgt for Velfært og arbejdsmarked siden, hun blev valgt til kommunalbestyrelsen i 2017.

”Det service, vi som offentligt myndighed yder til vores udsatte borgere har altid optaget mig meget, derfor glæder jeg mig meget til arbejde med det område, som udvalgsformand, siger Inge Olsvig Brandt.

Udvalget for Velfærd og arbejdsmarked har også fået nyt medlem som følge af borgmesterskiftet. Det er Lone Rosengren Petersen(IA), netop er trådt ind i kommunalbestyrelsen som suppleant.