Borger

Du kan stadig nå det!

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Så er det sommer, sneen er smeltet og det er blevet tid til den store forårsoprydning- og rengøring. På affaldscenteret har vi skudt sommeren i gang med årets første storskraldsindsamling som har været i gang siden den 20. maj, og som fortsætter indtil den 7. juni. Der er altså stadig mulighed for at komme af med de ting du ikke længere har brug for.

I Nuuk kan du som boligejer to gange om året gratis få hentet dit storskrald ved din bopæl. Det sker om foråret og efteråret. Forårets indsamling er godt i gang, og allerede nu kan vi se at mange har valgt at benytte sig af ordningen, og at mange benytter lejligheden til at få ryddet op og bortskaffet det affald de finder rundt om på deres arealer.

Husk dog at affaldet ikke bliver hentet medmindre du tilmelder dig storskrald. Tilmelding kan ske på alle hverdage til affaldscenteret på telefon 36 74 11 eller til affald@sermersooq.gl Når du har tilmeldt dig får du tildelt en tid i tidsrummet 17-20, samt en bekræftelse på mail.  Vi opfordrer ejer- og andelsforeninger til at gå sammen om tilmeldingen og benytte lejligheden til også at få ryddet op på arealer rundt om husene.

Bor du i lejeboligforening beder vi dig kontakte dit udlejningsfirma som vil fortælle hvordan du kommer af med dit storskrald. Bor du i en af kommunens øvrige bygder og byer beder vi dig rette henvendelse til dit lokale borgerservicekontor som kan hjælpe med information om hvordan du bedst kommer af med dit affald.