Borger

Vi hylder årets skolelærer og skoleinspektør

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Vores folkeskolelærere varetager et af de vigtigste job i verden. De understøtter de næste generationer til at tænke stort, skævt og være kreative

Derfor fejrer vi lærerne og skoleinspektørerne i folkeskolen, som inspirerer og gør en ekstra indsats til gavn for elever og skole. Læreren og skoleinspektøren, der gennem fagligt indsigt og personligt engagement, kan noget ganske særligt.

Måske er det læreren, der formår at skabe et spændende og innovativt læringsrum. Måske er det skoleinspektøren, der skaber rammerne for et trygt og godt undervisningsmiljø. Du bestemmer, hvem vi skal hylde.

Du kan nominere en lærer eller skoleinspektør senest 30. april. Send en mail til: laerer@sermersooq.gl

Du skriver navn og skole på personen i mailen, og du skal ikke mindst huske at begrunde, hvorfor læreren eller skoleinspektøren skal have et klap på skulderen. Kom meget gerne med eksempler på det gode arbejde!

Vær med til at fejre vores lærere. De fortjener det!

Vinderne bliver kåret i juni.

 – Forvaltning for Børn og Skole

PDF