Borger

Oplev den kulturelle diversitet i Nuuk

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Programmet til Multi Kulti 2019 er klar og du er inviteret

Den 3. udgave af festivalen Multi Kulti – hvor vi fejrer og dyrker den kulturelle diversitet i Nuuk, vil køre fra torsdag den 4. april til søndag den 7. april. Festivalen bliver afholdt indenfor 4 kategorier og Kommuneqarfik Sermersooq har sammen med de forskellige aktører, over 25 aktiviteter du som borger kan deltage i.

Illorput har blandt andet fået lavet et verdenskort i sælskind, hvor du kan markere hvor du kommer fra og give dit bud hvad værket skal hedde. Samme sted kan du også deltage i et arrangement med grønlandsk polka og linedance, eller smage på mad fra andre steder i verden til et af de flere mad-workshops der bliver afholdt.

Der er også flere børnevenlige arrangementer flere steder i byen. Landsbiblioteket Nunatta Atuagaateqarfia har et sansemuseum om lørdagen, en mini-biograf torsdag til lørdag med film om andre lande og kulturer.

Du kan finde hele programmet her på Multi-Kulti, hvor du kan også læse lidt mere om hvilke kategorier vi har valgt for i år.

Multi Kulti banneret

Vi bad jer for nogle uger siden om jeres deltagelse i promoveringen af Multi Kulti, hvor vi bad om tilladelse til at bruge jeres profilbilleder på Facebook til et banner. Banneret er nu trykt og kommer til at hænge på gavlen til rådhuset i Nuuk. Banneret er et symbol på den kulturelle diversitet i Nuuk, hvor der bor mere end 50 forskellige nationaliteter.

Du vil kunne læse mere om nogle af arrangementerne i løbet af næste uge, her på sermersooq.gl. Vi ses til Multi Kulti 2019!