Borger

Nye tilskudsregler for foreninger: Kom til informationsmøde

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Overvejer du at stifte en forening, eller er du allerede aktiv i foreningslivet, så er du velkommen til informationsmøde den 26. januar klokken 16.00 i USK’s kantine. På mødet vil de nye tilskudsregler for foreninger i Kommuneqarfik Sermersooq blive gennemgået.

Du kan få mere at vide om hvem der kan få tilskud, hvem der kan søge og hvad pengene må bruges til. 

”Der er en række nye initiativer som skal gøre det lettere for foreninger at udvikle sig. Kommunalbestyrelsen har blandt andet besluttet at lave en særlig pulje til nystiftede foreninger, en pulje til ekstremsport og en pulje som foreninger kan søge til at lave sommerferieaktiviteter for børn”, fortæller Afdelingsleder i Sundhed og Fritidsafdeling i Kommuneqarfik Sermersooq, Akannguaq Lennert.

Mødet er planlagt til at varer to timer. Der vil være kaffe, te, saft og frugt.