Borger

Auktion om byggestilladser

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Kommuneqarfik Sermersooq udbyder hermed byggestilladser til  salg  for  højest  bydende.  Byggestilladserne  har i henhold til Inatsisartutlov nr. 9, af 22. november 2011 om beskyttelse af miljøet § 36, stk. 1 været fremlyst i 3 måneder, og sælges til højest bydende i henhold til samme lovs § 36. stk. 2.

Byggestilladserne sælges i den stand disse forefindes og uden nogen form for garanti. Sælger kan på et senere tidspunkt ikke gøres ansvarlig for evt. mangler eller andre defekte dele.

Det er en betingelse, at der umiddelbart efter indgåelse af køb, at byggestilladserne fjernes fra området, da stilladserne ligger på et byggefelt. Køber skal derfor dokumentere, at have et areal til at kunne henlægge effekterne, og at disse fjernes senest 3 dage efter at købet er gennemført. Betaling skal ske med det samme.

Skulle du have interesse i byggestilladserne og gerne vil inspicere disse før  afgivelse af bud kan  du rette  henvendelse  til Kommuneqarfik Sermersooq, Forvaltningen for Drift og Miljø, telefon: 36 70 00 eller til følgende personer; afdelingsleder, Vilhelm Lynge Hard, telefon: 36 76 42, email: vilh@sermersooq.gl, teknisk medarbejder Andreas Mølgaard-Christiansen, telefon: 36 74 49 email: amch@sermersooq.gl eller fuldmægtig, Lillian Jensen, telefon: 36 74 23, email: lije@sermersooq.gl

Bud skal være Kommuneqarfik Sermersooq i hænde senest 20. december 2018 kl. 12. Efterfølgende kontaktes højestbydende, og betaling aftales nærmere med Kommuneqarfik Sermersooq.

PDF