Borger

Asii’s juleønske: Ingen mobning

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Omkring 1000 borgere så juletræet blive tændt i Nuuks midtby søndag

Traditionen tro blev Nuuks juletræ tændt klokken 16.00 på den første søndag i advent. Omkring 1000 personer var mødt frem for at se selveste julemanden tænde for byens julestemning, med hjælp fra brandvæsenets stigevogn.

I sin tale indviede borgmester Asii Chemnitz Narup de fremmødet børn i sine juleønsker:

”Jeg ønsker mig kun to ting til jul. Det er et par varme sokker, og det er at ingen børns skal blive mobbet, eller mobbe andre. Det er ikke noget man kan købe i butikkerne, men der er noget vi kan få, hvis vi alle sammen ønsker os det”, sagde borgmesteren.