Borger

300 millioner kroner til nyt byggeri, byggemodninger og infrastruktur

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Budget 2019: Både byer og bygder nyder godt af kommende byggeri og renovering.

Helt nøjagtigt er der sat 300.076.000 kroner af til anlægsinvesteringer i Kommuneqarfik Sermersooq i næste års budget.

”Jeg kan roligt sige, at anlægsinvesteringerne på næste års budget og i overslagsårene i den grad peger fremad. Det er nødvendige investeringer, fordi vi er en ambitiøs kommunalbestyrelse med ambitiøse mål for udviklingen af kommunen. Det kommer alle til gode i kommunen – uanset om du bor i en stor by, en lille by eller en af bygderne. Vi bygger både nyt og renoverer bygninger, som har brug for en opgradering,” siger Asii Chemnitz Narup (IA), borgmester i Kommuneqarfik Sermersooq. 

Herunder følger nogle af de mange anlægsinvesteringer i budget 2019.

Overblik