Borger

Lars Peter Hansen er død

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Han sov stille ind på plejecenteret Ippiarsuk i Nuuk. Lars Peter Hansen blev 67 år gammel.

Lars Peter Hansen nåede at arbejde for Nuup Kommunea og Kommuneqarfik Sermersooq i 40 år. I sine mange år i kommunen arbejdede han på Materielgården og Asfaltfabrikken.

”Det er med stor sorg, jeg har modtaget besked om Lars Peter Hansens død,” siger Hans Henrik Winther Johannsen, direktør i Forvaltning for Anlæg og Miljø i Kommuneqarfik Sermersooq.

”Lars Peter Hansen var utrolig afholdt og respekteret blandt sine kollegaer. I 40 år har han uden afbrydelser været en dygtig og solid arbejdskraft på asfaltfabrikken og som snerydder. Han var vellidt blandt kollegaer og samarbejdspartnere i hele kommunen, og han var loyal og klar til at træde til, når der var behov,” siger Hans Henrik Winther Johannsen og slutter med et eksempel på Lars Peter Hansens loyalitet.

”For mange år siden skulle han på ferie til Danmark og havde allerede købt billetten, da driftslederen på Forbrændingsanlægget sagde op med øjeblikkelig virkning. Lars Peter tøvede ikke et øjeblik og aflyste sin ferie med det samme for at tage over. Det kendetegner præcist, hvor loyal og pålidelig en arbejdskraft han var.”

Æret være hans minde.