Borger

Informationsmøde om koncessionsplaner i Qussuk

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Hvad er en koncession, og hvad betyder det for dig?

Du kan få svar på dine spørgsmål til et foreslået koncessionsområde i Qussuk/Narsarsuaq – den nordlige del af Godthåbsfjorden – og høre om planerne for området. Der er lagt op til, at området i fremtiden kan blive brugt til koncession til sportsfiskeri efter fjeldørreder.

Kommuneqarfik Sermersooq inviterer til informationsmøde 20. september kl. 19-21 i Venskabssalen i Katuaq. Det sker i forbindelse med høring af kommuneplantillæg O9, koncessionsområde for Qussuk/Narsarsuaq.

Afdeling for By- og Boligudvikling i Kommuneqarfik Sermersooq fortæller om plangrundlaget i området – hvad man må og ikke må, mens Departement for Erhverv og Energi fortæller om koncession og udbudsform. Endelig vil de to konkurrerende interessenter fortælle om deres kommende planer for området.

Arrangementet bliver tolket.