Services

Du kan være med til at bestemme navnet på veje og rundkørsler i Nuuk

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

VIND EN iPAD.

Sted- og Vejnavnerådet i Kommuneqarfik Sermersooq har brug for dit input til navne på veje og rundkørsler i Nuuk.

Skal vi opkalde rundkørslerne i hovedstaden efter gamle opslagsord, ud fra deres placering eller måske efter grønlandske landdyr?

Du kan give din mening til kende i Kommuneqarfik Sermersooqs app Isumaga fra den 26. september til den 10. oktober. Find og download app’en i din App Store. Du kan også bruge Isumaga uden at downloade app’en – tryk på linket. Du kan vinde en iPad.

Desuden kan du komme med forslag til vejnavne ved området i Qernertunnguit og området mod Qavaap Nuua (ved Qalut Vonen og herberget på Kujallerpaat). Du kan se vejene på oversigtskortet. Du skal sende en fortælling eller begrundelse sammen med dit forslag til et vejnavn. Vinderne får en præmie.

Du sender dit forslag og din beskrivelse til Kommuneqarfik Sermersooq på e-mail: kommuneqarfik@sermersooq.gl i perioden den 26. september – den 10. oktober. Skriv »forslag til vejnavne i Nuuk« i emnefeltet.

Hvis du ikke kan sende dit forslag via e-mail, har du i stedet mulighed for at få besøg og få din begrundelse eller fortælling optaget. Så kontakt Maritha Eugenius, sekretær for Sted- og Vejnavnerådet. Tlf.: 36 70 14 eller på e-mail: maeu@sermersooq.gl