Borger

Asii: Vi har brug for alle slags Nuuk-borgere i lokaludvalget

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Tirsdag og onsdag kan du nemt og enkelt tilmelde dig som kandidat til Nuuks nye lokaludvalg, når borgmesteren og de lokale kommunalbestyrelsesmedlemmer tager imod dit kandidatur i Nuuk Center og i Qinngorput.

Kommuneqarfik Sermersooq gør det nemt for dig at melde dit kandidatur til hovedstadens nye lokaludvalg. Borgmester Asii Chemnitz Narup og resten af kommunens lokale kommunalbestyrelsesmedlemmer deler tilmeldingsblanketter ud i byen, så hovedstaden kan få gavn af dine visioner for Nuuk i lokaludvalget.

”Det er ikke vigtigt, om du har erfaring fra politisk arbejde eller foreningsliv. Lokaludvalget handler ikke om politik. Vi vil både have de unge, de voksne og de ældre. Du kan stille op, hvis du er født i byen, eller hvis du lige er flyttet til hovedstaden. Det vigtigste er, at du har følelser for Nuuk, og at du har et hjerte, der banker for at udvikle vores dejlige by. I Nuuks lokaludvalg har du en enestående mulighed for at være med til at forme fremtiden for din by sammen med et bredt udvalg at byens borgere,” siger borgmester Asii Chemnitz Narup (IA).

Du kan få et tilmeldingsskema tirsdag den 11. september og onsdag den 12. september i Nuuk Center eller i Qinngorput. Begge dage klokken 16-18.

Der er valg til det nye lokaludvalg mandag den 17. september i Katuaq klokken 19-21. Du skal som kandidat have meldt dit kandidatur senest den 14. september.

Lokaludvalget i Nuuk har cirka fire millioner kroner om året at bruge på tiltag i Nuuk. Lokaludvalget er høringspart i alle sager, der berører Nuuk, og har mulighed for at stille forslag til kommunalbestyrelsen i Kommuneqarfik Sermersooq. 10 kandidater bliver valgt ind i det nye lokaludvalg.

Mere information og tilmeldingsskema på sermersooq.gl