Borger

Læs handlingsplan fra Forebyggelsesudvalget

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Forebyggelsesudvalget i Nuuk arbejder for at fremme et stærkere lokalt netværk på det forebyggende område.

Forebyggelsesudvalget i hovedstaden er et udvalg med repræsentanter fra sundhedsvæsen, tandpleje, skolevæsen, politi og socialvæsen. Udvalget arbejder for at synliggøre sig, så lokale aktører og beslutningstagere inden for forebyggelsesområdet i højere grad vil benytte sig af udvalgets viden og rådgivning.

”Nogle af de mest centrale aktører i forebyggelsesarbejdet i byen er repræsenteret i udvalget. Der er samlet en bred viden og beslutningskompetence på området. Derfor er forebyggelsesudvalget en god platform for at skabe et tættere lokalt samarbejde inden for forebyggelse. Der er samlet et stort potentiale, som jeg tror, vi kan udnytte endnu bedre,” siger Jesper Olesen, formand for Forebyggelsesudvalget i Nuuk og ledende regionslæge ved Region Sermersooq.

Læs handlingsplanen