Borger

Har du en container eller andet oplag i Kapisillit?

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Kommuneqarfik Sermersooq – Forvaltning for Anlæg og Miljø, Arealmyndigheden – fremlyser hermed containerne og andet oplag i bygden Kapisillit. Containerne bliver fremlyst i tre måneder fra den 30. maj 2018 i henhold til Inatsisartutlov nr. 9 af 11. november 2011 om beskyttelse af miljøet § 36, stk. 1.

Såfremt du ejer en container eller andet oplag i Kapisillit og ikke har arealtildeling til den, skal du kontakte Arealmyndigheden i Kommuneqarfik Sermersooq inden 30. august 2018, da containere og andet oplag herefter vil blive fragtet til Nuuk, hvor den efterfølgende regning for fragt og håndtering bliver tillagt ejeren. Flytning og transport af containeren fra bygden bliver på ejerens risiko og ansvar.

For yderligere oplysninger kan du kontakte:
Kommuneqarfik Sermersooq
Forvaltning for Anlæg og Miljø, Arealmyndigheden
Postboks 1005
3900 Nuuk

Afdelingsleder, Vilhelm Lynge Hard
Teknisk medarbejder, Andreas Mølgaard-Christiansen
Fuldmægtig, Lilian Jensen

PDF