Borger

B-407 i Tasiilaq: Del dine minder og fotografier

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Hvad er dine minder om B-407 i Tasiilaq? Kommuneqarfik Sermersooq samler minder om og fotografier af huset.

Kommuneqarfik Sermersooq river bygningen B-407 i Tasiilaq ned for at gøre plads til et ungdomskulturhus. De unge i Tasiilaq får dermed et kulturhus, hvor de kan danse, spille musik og udfolde sig kreativt. Et samlingssted for østgrønlandsk kultur og identitet.

Det grå hus B-407 er et sted, mange lokale har stærke følelser for og gode minder fra. Det blev ikke mindst klart, da Kommuneqarfik Sermersooq delte et billede på kommunens Facebook-side for Tasiilaq af nedrivningen.

Kommuneqarfik Sermersooq vil derfor gerne samle billeder og historier og minder fra husets levetid. Hvad er dit stærkeste og bedste minde? Og har du et fotografi af huset eller fra huset, som du gerne vil dele med andre?

Send din historie eller dit fotografi til Mia Skifte Lynge, leder af ungdomskulturhuset, og vær med til at sikre, at historien om B-407 lever videre.

Send tekst eller billede til:
Mia Skifte Lynge
misl@sermersooq.gl

Selvom du modtager et autosvar pr. mail, har vi modtaget dit materiale. Vi følger op på det senere på sommeren.