Borger

Ny direktør for Anlæg og Miljø

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Konstitueret direktør Hans Henrik Winther Johannsen bliver fast mand på posten.

Økonomiudvalget i Kommuneqarfik Sermersooqs udpegede, torsdag den 26. april, Hans Henrik Winther Johannsen som ny direktør for Forvaltning for Anlæg og Miljø. En stilling som han har været konstitueret i siden 1. november sidste år.

Hans Henrik Winther Johannsen er 48 år og uddannet ingeniør og trafikplanlægger. Han har arbejdet i Kommuneqarfik Sermersooq siden 2011. Først som trafikplanlægger, og siden 2014 som stabschef.

Borgmester Asii Chemnitz Narup er glad for, at han nu bliver et permanent medlem af direktionen.

”Både som stabschef og som konstitueret direktør har Hans Henrik skabt resultater. Han har forbedret forvaltningens borgerservice og skabt et positivt samarbejde med kommunens erhvervsliv. Jeg er derfor tryg ved, at der er ham, der også i fremtiden skal stå i spidsen for Forvaltning for Anlæg og Miljø,” siger Asii Chemnitz Narup.

Efter at have arbejdet syv år med Kommuneqarfik Sermersooqs udvikling betegner Hans Henrik Winther Johannsen sit nye job som drømmejobbet.

”Fra politisk side har vi fået en lang række opgaver, som jeg glæder mig til at gå i gang med. Kommuneqarfik Sermersooq skal være en medspiller for erhvervslivet og borgerne. Det er vores opgave at sikre, at udvikling og vækst får gode betingelser i kommunen, samtidig med at der bliver taget hensyn til byens borgere og historie,” siger Hans Henrik Winther Johannsen.