Services

Fitness for borgerne

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Terapeutteamet i Nuuk tilbyder nu ”Fitness”. Tilbuddet er til dig som har et nedsat funktionsniveau, og gerne vil have hjælp af en fysioterapeut til træning. Det kan f.eks. være at du ikke har den samme balance længere, eller at det er blevet svært at gå på trapper.

Tilbuddet er til de borgere der med en instruktion i et individuelt træningsprogram, er i stand til at træne selv. Træningsprogrammet vil blive udarbejdet med vejledning af en fysioterapeut.

Første gang tilbuddet udbydes- er tirsdag den 17. april 2018 i træningslokalet på Ippiarsuk, hvor der vil være 2 fysioterapeuter og 1 en tolk tilstede fra klokken 15.00 – 16.00.
Vi tilbyder instruktion i maskiner, og til træning generelt, hver tirsdag fra klokken 15.00 – 16.00 samt hver fredag fra klokken 08.30 – 09.30. Der vil være minimum 1 fysioterapeut tilstede i nævnte tidsrum.

Terapeutteamet tilbyder samme instruktion og udarbejdede træningsprogrammer til borgere i Paamiut, Tasiilaq og Ittoqqortoormiit – dette foregår i forbindelse med tjenesterejser. Nærmere information gives lokalt.

Paamiut får det tilbudt 2 gange i uge 40/41.
Tasiilaq får det tilbudt to gange i uge 23/24, og to gange i uge 45/46.
Ittoqqortoormiit får det tilbudt to gange i uge 33/34.

Med venlig hilsen
Terapeutteamet