Borger

Uju Petersen – Mit bedste juleminde

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Kommuneqarfik Sermersooq’s julekalender kører frem til jul. Vi har spurgt medlemmer af kommunalbestyrelsen og formænd for bygderådene om deres arbejde i 2017, samt hvad deres bedste juleminde er.

Af de emner vi har arbejdet med i kommunalbestyrelsen i år, har jeg været mest glad for oprettelsen af Forvaltning for Børn og Familie. Den kommer til at hjælpe os i vores vision om at forbedre de sociale vilkår for børn og familier, der har behov for det i vores kommune.

Da vi var børn, havde vi en tradition, hvor hele familien tog til mine bedsteforældre. Vi havde en indbyrdes kamp i familien om, hvem der kunne komme først til vores bedsteforældre. Jeg husker, at mens jeg sad i en sparkstøtting, sang mine forældre sange, som også gjorde det endnu mere spændende.


Husk at deltage i Kommuneqarfik Sermersooq’s julekonkurrence #julenuuk og vind en iPad. Du deltager ved at poste et billede af dit bedste juleminde på Facebook eller Instagram og brug hashtagget #julenuuk.