Borger

Rasmine Geisler – Mit bedste juleminde

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.


Kommuneqarfik Sermersooq’s julekalender kører frem til jul. Vi har spurgt medlemmer af kommunalbestyrelsen og formænd for bygderådene om deres arbejde i 2017, samt hvad deres bedste juleminde er.

Jeg er ny kommunalbestyrelsen, og det, jeg bedst kunne lide i løbet af 2017, var vores tur til Paamiut i Udvalget for Børn og Familie. På turen og til vores borgermøde i Paamiut kunne jeg mærke, at jeg havde sat mig godt ind i stoffet, og det gjorde mig selvfølgelig glad og gav mig selvtillid.

Det har altid været vigtigt for mig at hjælpe mine medmennesker, og det føler jeg, at jeg netop kan i kommunalbestyrelsen.

Jeg elsker julen, for det betyder, at man er sammen med familien. Mit bedste juleminde er dog Disney’s Juleshow, og jeg husker, hvor meget jeg glædede mig hver gang. I dag holder jeg jul sammen med min egen familie, og jeg ser det som en forlængelse af, at julen er til for at være sammen med familien.Husk at deltage i Kommuneqarfik Sermersooq’s julekonkurrence #julenuuk og vind en iPad. Du deltager ved at poste et billede af dit bedste juleminde på Facebook eller Instagram og brug hashtagget #julenuuk