Borger

Peter Nathanielsen – Mit bedste juleminde

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Kommuneqarfik Sermersooq’s julekalender kører frem til jul. Vi har spurgt medlemmer af kommunalbestyrelsen og formænd for bygderådene om deres arbejde i 2017, samt hvad deres bedste juleminde er.

Jeg synes, det har været et godt år i bygderådet. Vi har kunnet starte projekter der skabte beskæftigelse for de arbejdsløse i Sermiligaaq og Kuummiut. Vi har fået etableret en banksætningsplads til joller og både i Sermiligaaq. Vi har også fået repareret trapper i vores bygder.

Jeg er glad for, at vi har formået at give vores bygder et ansigtsløft samtidigt med at løfte beskæftigelsen. Selvom det er sent på året, har vi stadigvæk flere projekter, der også kommer til at holde folk beskæftiget.

Vi var tolv søskende, da vi voksede op, og det er der jeg har mine bedste juleminder. Hvordan man holder jul som barn, forplanter sig hos dig i forhold til hvad julen er, og hvordan den skal fejres.


Husk at deltage i Kommuneqarfik Sermersooq’s julekonkurrence #julenuuk og vind en iPad. Du deltager ved at poste et billede af dit bedste juleminde på Facebook eller Instagram og brug hashtagget #julenuuk